nyårslöften

Imorgon är det första december. Kan ni fatta vad tiden går fort?! Och snart är det nyår. Vad ska man ha för nyårslöfte dåra? Blir nog inget kan ändå inte hålla dem. Kommer ihåg när jag var typ 8 då lovade jag att jag skulle vara snäll mot min syster ett helt år. (vi bråka ganska mycke då) o föra året hade jag o madde ett löfte vi skulle följa men det höll ju inte så länge :/ Så iår får jag se hure blir. Nån som har förslag på nått bra?

måndag kväll

Nu har jag hunnit med ganska mycket. Jag har kört moppe ut till farfar men höll på o köra ner i diket ett par gånger (det var ganska mörkt o mina små lysen hjälpte inte så mycke) jag har oxå dammat av i mitt rum o det tog ganska lång tid för jag har så himmla mycke små saker överallt och nu har jag oxå julpyntat :) Så nu är det verkligen julkänsla här hemma. Bakade kola i helgen oxå o idag bakade jag daim men den vart inte så bra men aja xD
Nej nu ska jag kolla på tv.


Måndag

Hej på er :)
Nu är det måndag och veckan började bra. 
I helgen var jag hos mamma o vi gjorde väll inte så mke var nere i stallet o vi har handlat o igår var vi o titta på ett hus. Men det var för långt bort o skit. Så vi ska iaf inte ha det. Snart ska jag ställa av min moppe hos farfar. Så nu får jag ta mig till franska på djurgårn på nått annat sätt. skriver sen puss <3



hos mamma

Godmorgon idag ska vi åka o storhandla sen ska vi väll ner till stallet. Får se om jag rider då för det var ett tag sen. Mamma ska säga upp Nimbus så måste passa på att rida nu.. Och nu ska anton spela nått tråkigt bil spel så ni får ha en bra lördag :)
Kanske skriver ikväll

skolan

Hej på er sitter nu i skolan. Borde börja med att skriva rent min novel men orkar inte nu.. Har 2 lektioner kvar efter den här sen bär det av till stan för att träffa natha o sen ta bussen till mamma

mammas pojkar

Nu ska jag sätta mig o kolla på mammas pojkar. Så jävla bra!!



dagens skämt

En blondin kommer in på ett bankkontor i Stockholms City och ber att få ett lån. Hon säger att hon ska till Europa i affärer i två veckor och behöver låna 5000 kronor. Banktjänstemannen säger att han behöver någon slags säkerhet för lånet. Blondinen lämnar nycklarna till en ny Rolls Royce som står parkerad på gatan utanför banken. Detta fungerar bra, banken accepterar bilen som säkerhet för lånet. Banktjänstemannen och de andra på banken får sig alla ett gott skratt åt blondinen som använder en 1.800 000 kronors Rolls som säkerhet för ett lån på 5 000 kronor. Han kör sedan ner Rollsen i bankens garage och parkerar den där. Två veckor senare kommer blondinen igen, betalar tillbaka 5 000 plus ränta 31.50. Banktjänstemannen säger till blondinen: "Vi är mycket glada att Ni ville låna hos oss, men vi är en smula förbryllade. När Ni var borta kollade vi upp Er och upptäckte att Ni är multimiljonär. Det som förbryllar oss är att Ni behövde låna 5 000 kronor. Blondinen svarar: "Var annars i Stockholm kan jag parkera min bil i två veckor för bara 31.50?"



fredag imorgon

Shit det är äntligen fredag imorrn :D o då ska jag till mamma i strängnäs så kommer inte skriva så mycke för deras dator är jätte seg.
Jag kom nyss hem från träningen o jag har redan träningsvärk från igår så det kommer inte bli kul imorrn. men jag överlever nog.
Matte provet var ju idag oxå. Gick faktisk ganska bra. så om jag inte får G vet jag inte vad jag gör.
Nej nu ska jag äta är skit hungrig.

kram


Godmorgon

Har nyss sminkat mig o nu ska jag bara fixa håret sen bär det av till eskil. Efter det har vi matte prov o svenska sen ska jag o träna med madde :)

ni får ha en bra dag <3


dagens skämt

En svensk sitter och äter frukost på ett café. Vid sidan av honom sitter en norrman som tuggar tuggummi. Ouppfostrat inleder norrmannen: "Äter Ni svenskar hela brödet?" Svensken låter motvilligt frukosten ligga och svarar: "Ja, naturligtvis!". Norrmannen leker med tuggummit i munnen och säger: "Det gör vi inte hos oss, i Norge äter vi bara det innersta av brödet. Brödkanterna samlas i en container, bearbetas och formas till croissanter och säljs till Sverige." Norrmannen frågar vidare: "Äter Ni marmelad till brödet också?" Svensken svarar lätt irriterad: "Ja, naturligtvis". Medan norrmannen ljudligt tuggar tuggummi, säger han: "Inte hos oss, i Norge äter vi bara färsk frukt till frukost. Skalen och resterna samlas i en container, bearbetas till marmelad och säljs till Sverige." Nu blir det svenskens tur att fråga: "Säg mig en sak, har Ni sex i Norge?" Norrmannen ler och svarar: "Ja, naturligtvis har vi sex." Svensken lutar sig över bordet och frågar: "Vad gör Ni med kondomerna efter att Ni använt dem?" "Vi kastar dem!", Svarar norrmannen. Nu börjar svensken le... Sedan säger han: "Inte hos oss, i Sverige samlar vi alla använda kondomer i en container, bearbetar dem, smälter dem och säljer dem till Norge som tuggummi.







gymnasie funderingar

Var med ida på john bauer för ett tag sen. Dem hade öppet hus. Men det finns inget program jag vill gå där. Visst frisör värkar roligt men det finns tydligen inte så mke jobb som frisör så då låter det inte som en bra linje. Aja har nyss vart o hyrt film så nu blire o ta det lugnt framför tvn. Lägger ut dagens skämt ikväll.


Onsdag

Och så var det onsdag igen, veckorna går så himmla fort skit skönt :) och igår var det ju bara en månad kvar till julafton, så nu måste jag spara lite pengar..
Anyway så började dagen med franska 8.20 inte så farligt faktist :) sen vare bild o sist slöjd sen sluta vi. Gjorde klart en liten dockväska till wilma som vart ganska söt faktist, sen drog jag ner o träna så nu sitter jag här o känner mig duktig ;)
nej nu ska jag ta tag i matten har prov imorgon ;o



dagens skämt

Bellman var hård i magen så han gick till apoteket och köpte piller. På burken stod det att han skulle ta piller om dan, men Bellman läste fel och tog hela burken! På väg hem mötte han en norrman som frågade var apoteket låg.
- Följ det bruna spåret, sa Bellman.





Nu blire o plugga matte

Resultatet




tisdag

Hej på er <3
Slutade för ett tag sen o nu ska jag baka muffins sen blire o plugga lite matte, har prov på torsdag...
Ikväll är det äntligen andra avenyn. (det får man ju inte missa) aja nu ska jag försöka mig på att baka, brukar inte gå så bra men ja :)

dagens skämt

Blondinen kom hem första dagen efter hon hade börjat i tredje klass:
Blondinen:
- Varför har jag lärt mej räkna till 15 när dom andra bara kan räkna till 10?
Mamman:
- Det är bara för du är en blondin.
Det svaret nöjde sej blondinen med. Nästa dag kom hon hem från skolan och frågade:
- Varför har jag lärt mej alfabetet ända till K när dom andra bara har lärt sej till H?
Mamman:
- Det är bara för du är blondin! Och det svaret nöjde sej blondinen med. Den tredje dagen kom hon hem och frågade:
- Varför har jag mycket större bröst än dom andra?
Mamman:
- Det är bara för du är 16 år.




lite bilder från i sommras


 
madde o jag




Husbilen i gbg

 

madde o jag i gbg



Jag o Ida i sthlm



Ida i sthlm




Mamma



Jag o Ida



Syrran tar studenten

Måndag

Kom nyss hem från skolan ganska så seg dag. Ida o jag höll i gympan idag, det blev friidrott som inte så många tyckte var roligt men dem stod ut :P Nu sitter jag här o väntar på att pappa ska komma. Vi ska ner o köpa gymkort på friskis och svettis. nån mer som tränar där?

dagens skämt

Lille Per går sitt första år i lågstadiet och har en ruggigt snygg syster som går i 9:an. En dag skulle Per ta sig en dusch och syrran kom ut ur duschen med handduken omsvept runt sig.
-Syrran. Du kan väl ta av dig handduken.
-Nämen Per! Vad är det du säger. Du har väl sett mig naken förut?
-Snälla Snälla Snälla... Efter mycket tjat
- Okey då.
Syrran tog av sig handduken och visade upp sig i hela sin härlighet. Per såg först mycket nervös ut, men drog efter ett tag en lättnadens suck och sa:
-Pfiuuhhh. Roger i min klass sa till mig att du hade fått kuk i helgen!



sitter

Hej sitter o kollar på några klänningar från H&M som jag ska beställa men har inte riktigt bestämt mig.
Imorgon är det skola oxå men veckorna går så himmla fort så snart är det helg igen :) aja nu ska jag forsätta med klänning jakten herrå <3


hemma hos ida

Nu sitter jag hos Ida. Ska snart dra hem till mig när Ida är klar på toan x)
Anyway så var bion jätte bra, fan vad läskigt om det händer ;o
Aja men nu är ida tydligen klar
Puss hej <3

Godmorgon

Sitter här o funderar på att hoppa in i duschen ska på bio kl 2 med syrran det blir 2012. Alla säger att en är bra så måste ju se den ;)
Men ska nog träffa henne innan så nu måste jag fixa mig.
Kram michelle


torkel i knipa

Kom hem från ida för typ en halv timme sen.
Vi kolla på Torkel i knipa så jävla rolig film så det finns inte.
Har man dålig humor så har man, eller vad säger du Ida? xD
Ska nog sätta på en film nu tror jag, skriver mer imorrn <3

dagens skämt

En taxichaufför körde runt i stan när han plötsligt såg en blondin vinka. Han stannade och hon hoppade in.
- Vart ska du? frågade han.
- Rådmansgatan 12, svarade blondinen.
- Inga problem, sa taxichaufförn och körde dit.
När de kom fram sa blondinen att hon skulle gå in och festa och att han kunde stå där och vänta tills hon kände för att åka hem. När hon några timmar senare kom tillbaka bad hon om ett kvitto och han körde till hennes hemadress.
- Det blir 980 kr, sa chauffören när de stannat.
- Här är kvittot, sa blondinen.
- Vad menar du?
- Jag utnyttjar min ångerrätt och lämnar tillbaka den här åkturen. Allt som har kvitto går ju att lämna tillbaka...



fredag

Va nyss på stan med natha, paulina o wilma :) köpte en mascara o sminkborttagningsmedel.
nu ska jag värma på en pizza sen blire o träffa ida <3


äntligen fredag :)

Hej hej är hemma på lunch rasten för att hämta gympa kläder så tänkte att jag skulle slänga in ett kort inlägg. har bara 2 lektioner kvar sen äre fredas mys. Ska ner på stan med natha sen ska jag väll hem till ida o kolla film <3
hörs sen



havskatt till middag

Hej på er :)
Nu har Fredde o framor åkt hem och jag ska snart hoppa in i duschen sen blire natti natti för mig,
men imorgon är det fredag o det ska bli så himmla skönt.
Aja angående maten. pappa är ju värsta storfiskar så det blir mycke fisk när han lagar o idag gjorde han havskatt. nån som har ätit det? faktist ganska gott fast dem ser ju inte särskilt goda ut ;)
här har ni iaf en bild på dem om ni aldrig har sett dem förut

 



lockande va? ;)

anton spelar nått bil spel


dagens skämt

2 blondiner satt på en parkbänk.
en utav dem frågade den andra
- vad är längst borta månen eller stockholm?
den andra blondinen suckade o svara
- men daah ser du stockholm elr?



snart fredag

Hemma igen. Rekarne värkar ju bra men det finns inget program jag vill gå där så jag ska satsa på omvårdnad på rinman :) men får se hur bra betyg jag får först.
anyway vi missade bussen så vi fick gå hela vägen hem aja det gick på 20 min så ska inte klaga.
ikväll kommer farmor o fredde hit. pappa ska tydligen bjuda på middag x) så måste städa nu, det ligger kläder o skolgrejer överallt -.- 

här är en bild från dagen <3


ska snart iväg igen

cha
det blir ett sanbbt inlägg för ska snart till rekarne. har bytt nu så ska kolla på handel ist för bygg ;)
innan lunchen var vi på munktel det enda positiva med det var att vi fick godis
nu ska jag stressa ner till ica sen bär det av till rekarne
tar med mig kameran oxå
puss <3


dagens skämt

Det var en kille som skulle äta middag med hans tjejs föräldrar för första gången det värkade gå bra i början men mitt under middagen behövde han gå på toan och badrummet låg presis breve köket. så när killen väl satt där och skulle skita ville han inte att dom skulle höra plummset. Så han ställde sig upp med fötterna på en varsin sida av toalettringen o försökte fånga skiten med papper i handen. Men när han klämde halkade han o slog huvet i toaletten o låg avsvimmad på golvet. Hans tjej o hennes föräldra tyckte det tog en väldigt lång tid för han så dom knackade på toa dörren men fick inget svar. Så dom låste upp dörren o såg killen ligga på golvet medans skiten satt i taket. 





älskar er <3

natha, jag o wilma

ska hem till natha nu

Nu har jag tagit en alvedon så huvudvärken är borta och nu bär det av till natha hej då


film dags

Bisse ringde nyss o sa att det inte var nån idé att gå på gymnasie skiten för dom skulle bara informera om nån skola utanför eskilstuna o jag har ändå inte tänkt pendla fram o tbx så nu sitter jag här igen
imorgon ska vi till rekarne o jag hoppas värkligen att ida ska till skolan imorrn annars måste jag gå sj o kolla på bygg linjen xD

nej nu blire o kolla på nån film o försöka somna om

godmorgon

har vart hemma hela förmiddan för att jag har skit ont i huvet o börjar bli förkyld -.-
men jag ska gå till skolan efter lunch för vi har nån gymnasie info o det vill jag inte missa..
nu har jag tänkt om iaf fundera på att blir sjuksköterska elr målare. för frisör är nog inget för mig. Finns tydligen inte så många jobb heller så. men jag vet inte vilken linje man ska gå om man vill bli målare :/
någon som vet?
aja nu ska jag äta sen bär det av till skolan
pusshej <3


äntligen

Nu har jag hämtat mitt körkort, men ni kan vara lugna det är bara för EU-moppe.
Vet inte hur länge jag höll på med det där provet men tillslut fick jag ju det :)
nu ska jag äta sen ska jag försöka sova en stund tills andra avenyn börjar har så jävla ont i huvet!

kram



just nu i mitt huve ;)

just nu

låt: David Guetta ft. Kelly Rowland - When Love takes over

färg: grå elr blå

parfym: Jessica simpson FANCY

affär: gina och bik bok

Frisyr: en fläta på sidan



tisdag

Ååh äntligen hemma. Idag var nog den längsta dagen någonsin. Men det beror nog på att mer än hälften är sjuka. Men lungt var det på lektionerna så fick ganska mke gjort. Men ska inte klaga vi hade ingen franska o så kolla vi på film <3
nej nu ska jag inte tråka ut er mer.

drar o solar nu för att få upp värmen lite :)
puss på er som orkar läsa mitt tråkiga inlägg skriver nått roligare när jag kommer hem.

(Y) & (N)



  • Solsemester till vintern.. tänk er att åka bort från kalla Sverige till t.ex Thailand o sola o bada där medans alla andra är kvar här, ganska så lockande  (Y)
  • Frukt gillar vi oxå mke bättre att ta ett äpple ist för att proppa i sig en påse med godis ;)
  • Andra avenyn gillar vi ju oxå elr ja iaf jag o ni som inte kollar på det så är det på tisdagar kl 21.00

 




  • Alla måste ju hålla med om att vakna till det gråa höstvädret inte är särskilt lockande.
  • Grissjukan värkar ju inte heller särsklit kul elr klart man vill vara hemma i 2 veckor men jag tackar ändå nej till det.
  • Spotify reklam gillar vi inte heller o det tror jag nästan alla håller med mig om? 

 

 


en utav idas o mina konversationer


10 saker ni kan göra/tänka på om ni inte kan sova

  • hoppa 200 ggr innan du går o lägger dig, kan garantera att du blir trött då
  • läs en tråkig bok så du somnar till den
  • blunda och andas djupt 20 gånger
  • blunda och tänk på hur många ben vi har i kroppen (så tråkigt att man inte orkar)
  • blunda när du andas in och titta när du andas ut gör så ett tag så blir du trött.
  • tänk på nått roligt som händer imorgon så du ser fram imot nästa dag.
  • blunda, ligg stilla och försök att inte tänka på något.
  • lyssna på lugn musik
  • läs på inför ett tråkigt prov
  • tänk på någon som du tycker om

 


<3

Nu är jag hemma igen
I dag har jag hunnit med att skriva en halv låt på musiken, gjort klart engelskan, hörövning på engelskan som faktist gick ganska bra, räknat matte o haft gympa + att jag har tagit ganska mke kort.

men det dåliga var att ida var sjuk :(
men annars började veckan ganska bra



här kommer iaf lite bilder från idag som jag har klippt ihop

jag o bisse


godmorgon

då var det måndag igen. veckorna går sjukt fort, men det är skönt. Börjar om en halv timme med musik. vart väldig förvånad att jag inte försov mig imorse med tanke på att jag somna 2 inatt.
Idag börjar Wilma (mosters älskling) på dagis. Gulligt



 


10 saker ni inte viste om mig


hemma igen

så nu är jag hemma igen :)
skönt o sitta vid sin egna data.
funderar på o ta en varm dusch nu så jävla tråkigt väder ute så man dör.

här är iaf en sommar bild får när jag o madde va i gbg
saknar <3


söndag

Hej hej. vakna nyss, den här veckan har vart en av dem jobbigaste så kännde att jag behövde sova ut. Idag ska jag iaf till badhuset i Strägnäs. Sen får jag se hur jag tar mig till Eskilstuna om jag åker buss elr om pappa hämtar mig :)



hemma hos mamma

så nu sitter jag hemma hos mamma, har inte gjort så mke sen jag kom hit kollat på tv och så bara.. Imorgon kanske det kommer lite bilder om jag orkar ;)
nej nu tjatar anton (lillebror)  ihjäl mig så ska göra han lite gald genom att leka med han, vad gör man inte för sin brorsa?  :P

herrå <3





första inlägget

Okej, första inlägget nu då. Måste ju börja nån gång. Ida har fixat designen så det får se ut så här ett tag tills Bisse fixar några snygga bilder.  
Har iaf slutat skolan nu och snart bär det av till mamma i strägnäs. men pappa får skjutsa mig för har med mig massor med filmer till brorsan som jag inte orkar släpa med på bussen.

får se om jag skriver någe i helgen för deras data är sjukt seg -.-


ni får ha en bra helg för det ska iaf jag ha kram michelle :)


RSS 2.0