snart looooooov

Humörsvängningar säger jag bara, orkar verkligen inte med något just nu. Skolan va helt ok måste jag då ändå säga men jag saknar redan APU men har man inget val så har man inte. Just nu sitter jag o pluggar för jag har tydligen omprov imorron så måste gå till skolan 9 när vi igentligen börjar halv 12 känns bra! Nej nu ska jag gå ner till stan och äta med eve pusshej!


skolan imorgon efter 5.v

Har inte kommit in på blogg.se så har inte kunnat blogga. Men apun är iaf klar nu o de va skit sorligt. Orkar inte skriva så mke mer men helgen har vart så jävla bra! pusshej

15de

De räcker väll med att blogga en gång i veckan?

Idag är det den 15de vilket betyder att jag får pengar, äntligen säger jag bara. Ska på stan med Ellinor imorgon o köpa dom sista julklapparna. Det gäller ju att vara ute i tid haha. Och imorogn är det sista dagen på apun! Gud vad jag kommer sakna dom. Idag va jag mest med sjuksköterskan på nålmakaren så jag fick prova att linda ben, ta blodsockerprov, HB och venprov de va skit kul måste jag säga. Vill verkligen inte tbx till skolan.

En kort period men de betyder ändå

Har jobbat hela helgen så nu är jag helt slut! Varför ska man ha apu på helgerna? Imorgon är jag iaf ledig och då ska jag äntligen klippa mig. Har inte bestämt mig helt men tror jag bara ska klippa upp det lite och klippa ganska mycket på luggen, inga stora förändringar här inte! Kanske lägger upp bild imorgon :)

 

Har blivit helt fast i den här låten, skit fin!

kallt

Jaha då var det första december oxå och shit va kallt det är ute. Här är det -14. Inte alls roligt att gå till jobbet på morgonen, tur att det bara tar 2 min. Idag gjorde vi inget speciellt på jobbet, vi hjälpte bara gamlingarna med att bädda sängarna, städa, hämta frukost och lunch och lite sånt. Efter jobbet gick jag ner till stan och fikade med madde, bella och eve. Det va riktigt mysigt. Kom hem vid 7 och då fixade jag maten, va gör man inte för pengar?? Nej nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen kolla på nån film eller nått.

Förövrigt längtar jag sjukt mycket till sthlm den 27de!


RSS 2.0