dagens skämt

Den unga söta blondinen blev irriterad när taxichauffören inte kunde växla hennes hundralapp och utbrast:
- Men, vad fan har du då växellådan till!?


Rubrik

Fredags mys!!
Madde och jag kom nyss hem till mig och nu sitter vi bara här och tar det lugnt.. Skönt med helg efter den här veckan. 




 

:(

Juste idag slutade adde oxå. Skit tråkigt måste jag säga  

Nu funkar datan igen :)

Imorgon är det fredag äntligen, orkar inte med skolan just nu. Känns som att allt jag gör blir dåligt. Som matte provet idag, men nästan alla fick ig på det så jag skyller på matte läraren den här gången. Och imorgon är det fysik prov och det värkar inte vara så lätt. Aja nu ska jag sluta vara så negativ. Idag gjorde jag gymnasium valen. Och det slutade med att jag valde omvårdnad, hotell och resturang, barn och fritid, hantverk med hälsa och kroppvård och tillslut frisör. Vet inte riktigt varför jag tog med frisör men men. Nu är det bara att hoppas på att jag kommer in på Op :)

kisses <3




snart helg

Hej på er. Kom hem för en timme sen, Vägen hem från årby gick inte på 10 min kan jag säga. Det är ju fan snöstorm ute + att mina skor är skit hala så höll på att bryta nacken haha!
Aja nu är jag iaf hemma och ikväll blire nog bara att ta det lugnt och vänta in ANDRA AVENYN  

<3

Jag kommer alltid älska dig natha vad som än händer!


Pluggdags

Den här dagen har gått otroligt fort. Jätte skönt :) Ska snart sätta mig och plugga lite fysik för jag har prov på torsdag. Det kommer gå sämst. Aja puss puss

Tisdag

Godmorgon, vaknade för 10 min sen av en jätte dålig låt på radion. Idag är det skolan som gäller sen bär det av ner till stan.

fredags mys

Sitter med ida och äter Ben och jerry´s och ska snart sätta på sommaren med göran.. Imorgon blir det vilsta med hela klassen sen bär det av till mamma. Ska hjälpa dem och flytta.
puss


Godmorgon

Är uppe med tuppen för en gångs skull. Brukar alltid lägga mig och kolla på tv på mornarna men fick för mig att skriva lite på bloggen. För annars somnar jag bara i soffan. Kl 8 måste jag vara hos Ida. Franska börjar 8.20 och vi tänkte att vi skulle försöka komma i tid, det har inte blivit så dem andra gångerna.. Puss


Lagom trött

heeeello har nu kommit hem från en jätte seg dag i skolan. Vi började kl 8.20 med Eng/so i 2 timmar. sen hade vi hål timme innan lunch ganska så irriterande att sätta en times rast innan lunchen. Aja sen hade vi matte i 2 timmar men jag fick inte särsklit mycke gjort. Vi höll mest på att planera våra skoltröjer som man får när man slutar nian :) Och dagen slutade med svenska o nu sitter jag äntligen hemma. Helt slut...
Haha juste Ida och jag vart typ ner slgna av 5st 4er nej men så illa var det inte ;) men det började med att hon sparkade bort deras boll för den kom imot henne. Och då vart dem typ helt galna och börja kasta snö och slås så då tog vi deras boll. Men dem fick den till slut. För dem lovade att de skulle vara jätte snälla. haha skit ungar.

Dagens bilder



Ida och jag hade ganska så tråkigt på matten så vi tog på kläder på benjamin
(skolans skelett) haha vilka idéer...  Dresscode



facelook



Ida haha helt förstörd stackare






ANDRA AVENYN


Idag börjar andra avenyn. äntligen säger jag bara har väntat skit länge!



Rinman

Ska snart ner på stan med Ida och hämta min mobil. Den har vart på lagning i typ 2 veckor nu och efter det går jag nog hem en snabbis innan det bär av till rinman. Dom har nämligen öppethus idag så jag ska kolla runt lite på HR och OP. Hoppas att det är något för mig :)


:

Helt slut sitter jag här framför datan. Har nyss tagit en runda på stan men madde och vart och tränat. Ikväll ska jag bara ta det lugnt kanske borde plugga lite oxå.




Från igår

Notera att det gick fortare i verkligheten








spöken?

Vaknade kl 11 idag och har bara tagit det lugnt fram tills nu. Om en halv timme kommer pappa hem o då skjutsar han hem mig till natha. Känns inte så lockande att gå dit idag så han får skjutsa mig.  
Juste jag var ju och såg snabba cash igår med Ida, William o Marcus. Den var helt okej men jag trodde den skulle vara bättre. Men iaf när jag kom hem så blinkade en trasig lampa i trapphuset men den slutade att blinka när man inte kollade på den. Men så började den blinka igen om man kollade på den. Helt ärligt så tror jag att det spökar i det här gamla huset. För man känner sig iakttagen eller vad man ska säga. Haha nej nu ska jag sluta tänka på det där husspöket.

nu är det lördag igen

Vaknade nyss av att folk ringde och skickade sms och då känndes det som att jag lika bra kunde gå upp, Ida o jag ska till min farfar kl 1 o åka fyrhjuling på isen :) Om vi inte dör så kommer det bilder lite senare. ikväll ska jag oxå på bio. 3de lördagen i rad haha.
Vad ska ni göra idag? :)

<3

Jag kunde inte ha haft en bättre syster än den jag har. Älskar dig jätte mke och du ska veta att jag gör allt för dig. Nästa alla tycker att det är konstigt att vi har så bra kontak men jag tror att det mesta beror på att vi har gått igenom så mke som andra inte har. Men allt som har hänt har bara gjort att vi har kommit varandra närmare. Vad som än händer så kommer jag alltid älskar dig syrran <3

äntligen fredag

Hej nu sitter jag hos min yster. Vet inte riktigt vad vi ska göra blir väll o kolla på tv elr nått. Nej nu kom hon in och ska byta blöja på hennes barn så sätter mig nog i vardagsrummet haha.



tandläkaren

Har vart hos tandläkaren idag. Dem satte dit mitt tandsmycke men det är synd att man inte har ett hollywood smile ist för snea tänder annars hade det blivit jätte snyggt. Aja men det vart ganska fint ändå men man ser det inte så mycke för det är ganska litet :P Anyway så har jag nyss dammsugit så nu är en hundring min i pappas plånbok haha. Ikväll ska pappa o jag storhandla sen blir det att plugga lite franska. Men tänker inte sitta flera timmar och plugga in franska glosor som vi ändå inte har förhör på.

bisous


Ska hoppa in i en varm dusch nu

Nu har jag nyss kommit hem från min farmor och snart ska jag hoppa in i duschen. Sen funderar jag på att gå och lägga mig. Är så himla trött och att det är kallt överallt gör inte saken bättre. Och så är det så sjukt svårt att gå upp på morgonen om det är minus grader ute. Haha vad positiv jag låter ;)

Måste oxå säga att det är jätte kul att få kommentarer så det är bara att skriva på :)

pusshej <3


Ögon

Hittade några ögon bilder som jag tog i sommras.



Onsdag

Hej på er! Kom nyss hem från årby (har hemkunskap där) Men det tar ca 20 min att gå dit så nu sitter jag här helt ihjälfrusen haha nej men det är inte så farligt. Ikväll ska jag till min farmor och äta sen blir det att plugga lite. Pappa har typ bestämt att jag ska plugga minns en timme varje dag. Men det lönar nog sig i slutet.

bisous <3

skolfoton

Har rensat lite bland mina skolfoton. Hittade en bild från när jag gick i 2an, alla är super gulliga! Och jag förstår faktis inte varför jag längtade så mke till att jag skulle börja 9an. Det är inte så kul att vara störst på skolan som man tror att det ska vara när man är liten. Nu vill jag bara tbx. Och snart slutar vi oxå! Helt sjukt vad tiden går fort. Gud vad skönt det skulle vara om man bara kunde stoppa tiden eller åka till baka i tiden. Aja jag kommer iaf sakna klassen så otroligt mke för man har gått igen så mke med vissa av dem. Som när vi var hos kattis och badade elr när vi var i mälarvik. Och allas idéer. Kommer ihåg när vi tog på ett skelett kläder. Haha våran lärare kunde inte sluta skratta. Det finns så mke mer minnen att skriva om men då skulle det här inlägget bli ganska långt.
På den här bilden går vi iaf i 2an. Men dem flesta har slutat tråkigt nog





Tisdag

Kom nyss hem från stan och snart ska jag äta så hinner inte berätta så mke om min dag men lägger in lite bilder så enjoy :)

Tråkig fysik lektion



På vägen från djurgårn






haha söta x)



Sen drog vi och åt pizza för maten i skolan var tydligen inge god :P



Och efter skolan drog jag och madde ner på stan och träna



Sen gick vi runt på stan ett tag och tog såklart en fika <3 


Måndag

Kom precis hem från skolan. Helt okej dag idag. Började igentligen kvart över 8 med svenska men jag vakna 9 så fixade mig på 10 min och sen gick jag till musiken där dem hade musik tävling. Sen hade vi eng/so i 2 timmar men Malin gick mest igenom massa skit efter det hade vi lunch, matte och gympa. Och nu sitter jag här och ska snart till skolan igen. Har nämligen utvecklingsamtal. Skriver mer ikväll <3

skola imorgon

Har inte gjort så mke idag. Men jag har iaf tagit bort jul sakerna så nu är det bara att vänta in våren ;) Hittade även min ipod för några dagar sen så nu ska jag lägga in lite musik på den.

Söndagar är alltid lika tråkiga

Hittade min dagbok idag som jag skrev när jag var runt 11. Det var faktist ganska roligt att kolla i den och se hur mycke man har vuxit och hur mycke som har hänt sen man var så liten.

Skrev ni oxå dagbok när ni var små? :)


Lördag

Vaknade runt 1 jätte skönt att sova. Jag drömde nått jätte spännande inatt så när jag vakna vid 12 var jag tvungen att somna om för att se hur drömmen slutade haha. Men det brukar inte gå någe vidare att förklara vad man drömde för man drömmer så konstiga saker som inte går att beskriva. Så jag tänker inte försöka få er att förstå ;)

Idag blir det bio med ida 

jag och Ida för några månader sen. När jag hade brunt hår.


...

Jag har kommit in i en riktig depp period. Vet inte varför, jag är bara så trött på allt känns det som! Skulle kunna gråta till en låt och då är det illa. Förstår inte hur jag ska orka med alla nationella prov som kommer om bara några veckor. Nej nu ska jag sätta mig och kolla på nån film och försöka glömma bort det kalla vädret och allt annat tråkigt man inte vill tänka på under helgen.

Mina fem bästa köp år 2009



Skinjackan köpte jag i sthlm. Och jag tycker den är jätte fin så den är klart en av dom bästa




Fancy lucktar jätte gott! Och de sitter kvar under hela dagen



Dem här snyggingarna är jätte fina på. Nu är dem tyvär lite smutsiga xD



Silver shampoo. Några kanske inte tror på det men det hjälper verkligen :)



Det här är den bästa Day caren jag har prövat. Skit bra!

dagen

Första dagen i skolan var ganska seg, vi hade tydligen lektioner men vi behövde inte jobba så mke. Lärarna har även ändrat schemat så vi har ingen sovmorgon på måndagar men vi kommer sluta tidigare på fredagar och torsdagar tror jag det var. Så det jämnar ut sig antar jag. Efter skolan drog Ida och jag ner på stan och fikade på waynes fick även med mig det här hem.




Fick oxå min julklapp av Ida idag, Bättre sent än aldrig ;) Tack gumman


back

Nu är jag hemma igen!
Sitter och lyssnar på musik och väntar på att ida ska svara på ett sms. Imorgon börjar skolan men jag tror inte vi har nån riktig skoldag så det blir en bra start. Den här terminen måste jag verkligen ta tag i engelskan om jag vill få G till sommaren. (vilket jag oxå vill!) Och om några månader ska vi göra gymnasium val. Vet inte helt säkert vad jag ska välja. Men jag tror det blír omvårdnad på rinman. Nån som går de? :)







Kan fortfarande inte släppa låten...

tråkigt inlägg

Dålig uppdatering jag vet men det blir alltid så när jag är hos mamma. Dersa dator är så jävla seg så orkar knappt slösa energi på den. haha mitt tålamod...  Här i strängnäs är det runt 20 minus så har inte vart ute något idag. för kallt, brrrrr.. Men ska snart åka och sola. Riktigt skönt! Imorgon kommer jag hem, Tror jag tar en tidig buss så att man hinner göra något sista dagen på lovet. Smsa om ni vill hitta på något puss 

tisdag

Hej på er vaknade nyss och nu känner jag att jag måste vända tillbaka dygnet för skolan börjar på fredag. Känns sjukt onödigt att gå då när det inte är nån riktig skoldag medans alla andra börjar på måndag..
However så kommer mamma kl 2. Trodde jag skulle ta bussen till henne men hon kunde tydligen hämta mig. Kommer hem på torsdag tror jag.

kisses   


natt bloggare!!

Jag och madde var ju på hockey idag, det var faktist riktigt spännande. Har inte tyckt om det särskilt mke men ska fan börja kolla på det nu. Linden klassade ut det andra laget ganska stort dem vann med 3-0!  Dem var mke bättre måste jag ju säga! Aja nu ska vi inte vara dumma mot det andra laget   Det slutade runt 10 och då skjutsade vi hem madde sen när jag kom hem satte jag mig vid datan hela kvällen vilket jag har gjort nästan hela lovet..


Rubrik?

Har nyss lämnat in min mob och mött madde så nu sitter vi här och fördröjer tiden. Elr ja jag fördröjer tiden medans madde håller på med nån liftgrej. haha! ikväll ska vi kolla på hockey och imorgon tror jag det bär av till mamma.
kisses

Godmorgon

Ny duschad sitter jag här och ska snart börja göra mig klar. Idag ska jag lämna in min nya mobil för det har lossnat en skruv. Och den kommer vara borta ca en vecka så jag får ha min gamla mobil ett tag.

trååkiigt

Sitter och snackar med lite trevligt folk på msn nu finns inte så mke annat att göra kl 2 på natten. Funderar på att gå och lägga mig snart elr sätta på någon film. Har inte riktigt bestämt mig. Nu är designen iaf klar och den har ingen mindre än ida suttit uppe och gjort (sundqvisida.blogg.se) så nu behöver jag inte tänka mer på den. skönt!
Skriver mer imorgon


mobil bilder

Nu har jag sprungit klart på stan. och jag har oxå laggt in mina mobil bilder på datan, Så här kommer det lite bilder från veckan (dem är lite suddiga)

Farmor va hundvakt när jag sov hos henne



Ida på tåget hem från sthlm



nyår <3



Mosters älskling <3



Lägger ut en bild på mig själv när jag ändå är i farten



Dagens shopping



dagens shopping


Avatar

Har nyss sett avatar. Måste börja med att säga att den var sjukt värklig. Vart helt kär i dem där drakarna elr vad det var! Ni som inte har sett den ni får inte missa den. Det dåliga med filmen var väll att den va nästan 3 timmar lång och det var propp fullt i stora biosalongen. haha och jag kan inte sitta stil så länge xD aja men det var inte så stor fara.
Jag har nyss bäddat rent i min sägn så det ska bli skönt att lägga sig sen.
kisses

2010

Idag bär det av ner till stan med natha sen får jag se vad som händer. Har inte orkat laddat min kamera därför det inte har kommit så mke bilder

men ni får nöja er med den här


RSS 2.0