Första advent

Bara 4 veckor kvar till jul!

Har inte orkat blogga så mycket den senaste tiden. Man blir så himla trött av att jobba 7 till 4 nästa varje dag. Och att det blir mörkt vid 3 gör det inte lättare att hålla sig pigg.
I helgen har jag bara vart på stan både i fredags, lördags och idag, fick med mig lite julklappar och lite kläder. Och nästa vecka ska jag jobba mån, tis, ons, fre, lör och sön så jag har ganska fullt upp. Och så måste jag hinna ta en fika med madde och eve och gå på stan med Ellinor :)




måndag

Första jobb dagen avklarad och det verkar skit bra. Alla gamlingar är så söta haha. För er som inte vet de så praoar jag på ett ålderdomshem och där ska jag vara i 5 veckor. Imorgon är jag ledig så då ska jag fixa lite saker på skolan sen ska jag hämta min syrras barn på dagis. Nej nu orkar jag inte skriva mer :)

söndag

Och så är snart det här lovet slut. Men jag kan inte säga att jag har haft en dålig vecka för den kunde inte ha blivit bättre! I trosdags kom som sagt ida till mig vi drog till statoil vid 2 på natten o köpte cola o godis sen kollade vi på Dear John. Tror vi somnade vid 5 haha. I fredas blev det att vara med madde, ida, kim, jesper och jesper. Sen sov ida o madde här. O igår sov jag hos natha. Så det ska bli tomt att sova själv idag har nästan inte gjorde det på hela lovet men vafan jag får hela sängen för mig själv :) nej nu ska jag plugga lite till..


bilder från sthlm



Fredag


olala

Hej på er.

Har inte haft tillgång till datan på lovet. Va hos mamma i helgen sen åkte madde och jag till sthlm i tisdags och kom hem idag. Vi va på bio och shoppade, så det kunde inte ha blivit bättre. Kom hem vid 1 idag och då åkte jag hem till natha sen gick jag ut o träffade tommie och henke, Skit länge sen så det va roligt. Och nu sitter jag o väntar på att ida ska komma. Vill inte sova hemma själv så det är bra att hon bor så nära :) nej nu ska jag kolla på paradise. byeee

RSS 2.0