Need a second to breathe

Imorgon är det äntligen fredag, fan va härligt! Och på lördag fyller Natha så då blire o träffa henne och Pållan.

Började 10 idag o slutade 2. Vi hade medicin och då höll vi på med ett grupparbete, socialt o kulturellt o då jobba vi bara med några frågor o sen hade vi svenska. På svenskan skulle vi göra en insändare men vi satt mest o snacka om spöken o skräckfilmer haha.. Nej nu kommer inte jag kunna sova inatt. Aja sen drog jag hem till natha och lämna en väska sen drog jag ner till stan och träna. Och nu väntar jag på att pappa ska komma med pizza.. Bästa maten efter att ha tränat!!


Vill ha sommar igen!!


tröööööött

Det är helt sjukt vad jag är trött. Det är så kallt överallt så jag tror fan jag ska köpa vinterjacka snart. Aja idag var de skola som vanligt. Hade ett läxförhör som gick skit men jag tror inte de påverkar betyget så mke så skit samma. Och imorgon ska vi redovisa en svenska grej som jag inte änns har börjat med -.- Bra michelle! Ska snart laga mat sen fixa svenskan.

Man fryser ju inte mindre när man ser den här bilden


bästa

Helgen <3




FREDAG

Äntligen fredag fyfan vad skönt!
Va i skolan idag i 4 timmar och hela tiden gjorde vi massa samarbetsövningar men det va ganska kul. bättre än att läsa o skit! Efter skolan träffade jag bella på stan, det va ett tag sen så det va roligt :) Sen drog jag hem och åt och efter det drog jag ner till stan igen o va med natha. Och nu väntar jag på att madde ska höra av sig så vi kan dra o sola.


Fick med mig den här tröjan hem idag.


Hittade videon på en tjejs blogg och var bara tvungen att lägga ut den


I wanna boom bang bang with your body yo

► Play the moment

▌▌ Pause the memories

■ Stop the pain

◄◄ Rewind the happines

Skolan

Fyfan vad jag hatar matte. På alla uppgifter ska man göra olika tabeller och det tar ju hur lång vid som helst... Slutar om 2 timmar. Fick nyss veta att vårat schema är ändrat så på fredagar slutar vi 3 ist för halv 1. Aja ska ge matte boken en chans innan jag stänger igen den.

snart helg

Tänkte skriva ett snabbt inlägg innan jag går o lägger mig. Har haft fullt upp dom här dagarna så har inte hunnit bloggat. Idag gick jag i skolan till 3 sen cykla jag hem o laga mat sen kom madde sen drog hon till skiftinge o vid 6 drog jag oxå dit efter det tog vi bussen ner till stan o sola och sen har jag suttit vid datan hela kvällen. Ska lämna in en uppsatts imorgon på 3 sidor som jag skrev i sista minuten. Hoppas den duger..

Godnatt!

2008

Hittade massa bilder fårn 2008 så lägger upp några ;)


Min underbara syrra
 


Madde sover i mälarvik



Bella och jag <3 Hemsk bild!



Jag, eve o madde <3



Bizze o madde



Dans uppvisning



Henke o bella, så jävla söta!



haha jag



jag o viky



Min söta brorsa <3



Wilma nån dag gammal <3



Vad små vi va madde!



London




rinmanstaffeten


Kom nyss hem från rinmanstafetten. Tror det va 3 km man skulle springa. Men jag hanna och ellinor gick i vår egna takt och det tog typ 50 min. Oojuste jag höll på att dö vid starten, för jag skulle ge viktoria ett hjärta som vi hade som stafettpinne och då startade dom tiden så alla började springa mot mig. haha fyfan nära döden upplevelse..




Ellinor, sofie och emil i sin rosa pyamas haha.



Viktoria värmer upp..


torsdag

Oj vad jag är dålig på att skriva men jag har haft fullt upp. Imorgon är det rinmans staffeten o då ska vi springa runt i pyamas så jag får verkligen i glömma kameran. I helgen ska jag hem till mamma sen på söndag tror jag att jag ska träffa fanny :)

Wilma

Måste lägga upp lite söta bilder på min gud dotter



haha här springer hon och hotar folk






                                              

Onsdag

Måste börja skriva mer!
Aja idag gick jag upp halv 9 och fixade mig lite sen drog jag till skolan. Träffade Amelia på väg till bilden så vi letade lite efter den. Det var första bild lektionen så vi satt bara o snacka. Vad hade vi sen? Typ matte och sen var det lunch. Emil fick nått ryck o skulle till bibloteket o läsa om muskler så vi hänge med dit. Sen hade vi två omvårdnads lektioner o eng. Ganska segt så alla satt o garva åt att lärarens katt hette Ingrid haha. Aja sen hade vi redovisning sen slutade vi 3. Nu ska jag äta sen plugga.

Fick mina örhängen som jag vann idag :)


måndag

Vaknade idag av att min hand va helt cp. Vet inte vad som hade hänt men jag kunde inte röra den men efter ett tag vaknade den till liv. Började halv 9 idag med prov i eng, vet inte riktigt hur det gick. Sen hade vi gympa och då fick vi lära oss hur man sätter ihop ett spritkök. Det kan vara bra att kunna om jag får ett ryck och vill ut o tälta! Efter det hade vi medicinsk grundkurs och svenska. Drog hem till annelie och hämtade saker som hon hade bakat sen åkte jag till natha och efter det åkte jag ner till stan och tränade. Ska försöka träna 2 gånger i vecka nu så vi får se hur det går. Imorgon börjar jag 20 i 12 tror jag och slutar halv 1 inte helt fel. :)

Bilderna från kräftskivan





kräftskiva

Vaknade av att ida skickade sms 12 idag, skönt att sova så länge! Duschade och fixade mig sen åkte jag o köpte mat för pappa kunde inte köra -.- Vad har jag gjort mer? Spelat sims och lyssnat på musik bara. Om en timme drar madde o jag till Johan på kräftskiva. Bilder kommer sen, ni får ha en bra lördag kram.



äntligen fredag

Idag hade jag bara en letion men den var på 4 timmar. Vi höll på med vårt grupparbete hela lektionen så det är skönt att få det klart. Efter skolan åkte jag hem till natha och wilma och kom hem för drygt en timme sen. Och nu sitter jag bara här och funderar på om jag ska slå på en film. Såg föresten att jag hade vunnit en tävling på http://amoriito.blogg.se/ så nu har jag mejlat min adress o det :) Ja vad finns det mer att säga? Imorgon är det kräfftskiva så glöm inte badkläderna madde!

Pusshej


wilma bloggar

 iuhiuölä..-,i7gfhwsihroy7bvkkli
+pyqqqqqqqqetryu,k         



nollningen

Nollningen var inte alls så farlig som man har hört, inte våran iaf :) Jag fick ta bort klädnypor som satt på en tjej medans jag hade ögonbindel på och sen var jag med på rullstolsstaffeten. Så jag fick väll göra dom bästa grejerna. Haha viktoria fick ta upp ett äpple som låg i en vatten hink med munnen sen skulle hon äta upp halv och efter det stoppa ner huvet i en hink med mjöl och ta upp en sockerbit. Fan vilken tur att jag inte behövde göra det.

Snart ska jag göra tacos sen ska jag nog gå ner till ica o hyra en film.

RSS 2.0