sagoland

Idag var jag bara på skolan i 50 min sen drog jag hem till natha, sen gick vi ut med wilma och träffa pållan efter det drog jag ner till stan o mötte upp ida. Sen åkte vi till tuna och fikade. Hon hittade så klart inte nån väska där så vi fick dra ner till stan igen. Fick med mig en svart halsduk för en hundring så jag är nöjd! Sen har jag bara suttit hemma och segat. Ska snart hoppa in i en varm dusch.
Börjar 10 imorgon så funderar på om jag ska cykla till skolan eller ta bussen, Aja får se hur jag gör kram kram..

Grattis anton!

Jag börjar 20 i 12 idag så frågan är varför jag är uppe nu? Jag har ont i hela kroppen och fortfarande förkyld. Imorgon är det nollningen och det är inte så lockande när man har hört vad andra har fått göra. Hoppas vi har snälla 2or o 3or!


Juste min lille bror fyller år idag så grattis till honom :)



Gud vilken gammal bild


<3

Så var det måndag igen och som vanligt hade jag lite måndagsångest men det gick över nästa lika fort. Jag började halv 9 med Eng sen gick vi till tunavallen och hade gympa. Vi fick lite info sen gjorde vi massa sammarbets övningar. En av dom var att en i gruppen tog på sig en ögonbindel och sen skulle vi säga vart hon skulle gå. Man skulle hämta massa rep som låg slängda över plan. Haha jag kan ju säga att det inte gick så bra för vårat lag för alla skrek i mun på varandra. Efter det hade vi lunch i 3 timmar och det var så där lagom långtråkigt. Och sen slutade vi efter svenskan. Var med madde en stund efter skolan. Vi rökte vattenpipan och kollade på massa gamla bilder. Gud vad tiden har gott fort! Älskar dig vännen <3



Söndag

Jag har vart hemma hos min mamma hela helgen så jag har inte orkat bloggat. Igår kom mormor, jörgen, pållan, natha och wilma och vi firade dom som hade fyllt. Färgade även nathas hår men det blev inte så bra för hon skulle färga från brunt till blont. haha! Fick pengar av mormor, en vattenpipa av natha, pållan och cici, en lampa av berra och en klocka och ett halsband av mamma, Så nu är jag jätte nöjd :)



Min svaga sida

Snackade nyss med min syrra om när jag la in en billys i mikron och satte mig och kollade på tv. Efter 30 minuter kände jag hur det luktade bränt så jag sprang till köket och kände mig ganska dum när jag såg all rök och hur mikron var nära på att börja brinna. Jag måste ju erkänna att jag vart mest ledsen över att jag inte fick nån billys än att mikron gick sönder. Sen har jag bränt popcorn säker 5 gånger..

Torsdag

ÅÅ fyfan vilken jobbig dag jag är helt slut! Vi började 10 idag och slutade 5 i halv 5, tur att det är den ända dagen som vi slutar så sent. Vi hade 2 lektioner med omvårdnad en svenska lektion, matte och data. Nu vänta jag på att pappa ska komma hem med maaaat och jag har skit ont i ryggen så jag orkar inte sitta vid datan mer så pusshej!


snart helg

Kom hem för ett tag sen. Idag hade vi tipspromenad det va ganska roligt förutom att vi var tvungna att gå upp och ner för typ 15 trapper.. Sen skrev vi brev och pratade 2 och 2 om vilka regler vi skulle ha. Sen fick vi en omsorgs bok och efter det gick vi och åt. Imorgon börja vi 10 och slutar halv 5 tror jag. Jag är fortfarande skit förkyld så jag håller mig nog hemma idag puss hej!

ett steg närmare studenten

Vaknade halv 8 idag och då hade pappa försovit sig så jag fick ta hand om all tvätt. Sen gick jag upp, åt en snabb frukorst och fixade mig lite snabbt. Det regnade idag så jag tog moppen till nathas pappa sen gick jag till skolan. Idag fick vi intervjua  varandra och sen berätta om den för klassen. Sen fick vi massa meningar på ett papper och så skulle man gå runt i klassen och ta reda på vem som hade skrivit vad. Det var ganska roligt! Det stod typ jag har ingen blindtarm och jag är rädd för fjärilar. Efter lunchen tog vi kort. Vi får våra kort om typ en måndag så vi kommer in i skolan. Klassen verkar bra och nu börjar jag hitta mer i skolan så det känns bättre idag. Vi träffade  2orna idag oxå och dom svarde på massa frågor.

Jag är skit förkyld o jag hoppas det går över snart för jag vill inte missa första veckan. Nu ska jag göra chai latte.

första dagen i skolan

Jag har nog aldrig vart så här nervös som jag var idag och jag har ändå inte lugnat ner mig fast jag har vart hemma typ 1 timme. Vet inte riktigt vad jag ska säga om klassen för jag känner ju inte dom men dom jag snackade med var ju snälla :) Och skolan var oxå bra förutom att den är hur stor som helst!! Dom sa att det typ gick 1300 elever där och jag som är van med typ 400. Imorgon ska vi ta individuella kort till passerkortet som vi får och sen ska vi väll typ ha lära känna dag. Fick även mitt efterlängtade busskort.



 


skola imorgon

Igår kom jag hem typ vid 11 och var helt död men det kan vara för att madde och jag slet som djur för att hjälpa natha!! Fyfan. Aja idag åkte pappa o jag ner på stan för att köpa lite skolgrejer så nu är jag taggad inför skolan imorgon.. Sen åkte vi till en skog i hålsta och plockade svamp o så. Ikväll måste madde och jag till natha för hon ska få tbx sin hjälm sen måste madde hämta sin cykel och efter det dra vi och solar.

sommarlov

Har vart nere på stan idag med madde. Fick presentkort av henne på gina, tack gumman <3 Köpte ett par tights och lite små saker sen drog jag hem till natha och nu sitter jag här och väntar på att ida ska svara på ett sms. Får se om jag är med madde elr ida ikväll.

Skola om 2 dagar :O

det som är kvar utan lovet

Jag har nog inte riktigt fattat att jag ska börja gymnasiet. Men jag har fattat att jag aldrig mer kommer gå på slottsskolan. Jag trodde nog att jag kommer ha sommarlov typ hur länge som helst. Men nu börjar jag på måndag helt sjukt! Var på rinman idag och kollade om dom hade satt upp lapparna om vilken klass man skulle gå i men det hade dom inte och så mötte vi nån kille som tydligen kommer vara min matte lärare jag kommer sakna elle :(


Men det ska ändå bli roligt hoppas bara att jag kommer gå i en bra klass! :)

dagens skämt

Pojken ville duscha med sin mamma. Mamman tyckte att det var okej, men hon sa; Titta inte upp eller ner. Pojken sa okej, men tittade ändå. Pojken tittade upp och sa; Mamma, vad är dedär? mamman svarar; det är lampor. Pojken svarar då; Okej. Sedan tittar han ner. Vad är dedär? frågade pojken. Det är gräs! Senare ville pojken duscha med sin pappa. Pappan sa också okej, men bara om han inte tittade ner. Pojken sa okej. Pojken tittar ner och frågar; pappa, vad är dedär? pappan svarar; det är en orm. Senare samma kväll ville pojken sova med sina föräldrar och dom sa okej om han inte tittade under täcket. Pojken sa okej. Pojken tittade efter ett tag under täcket och skrek; MAMMA MAMMA! TÄND LAMPORNA! DET ÄR EN ORM I GRÄSET!!!



Så här roligt har ida o jag kl 2 på natten en lördag kväll.

sweet 16

Kom hem för ett tag sen. Åfesten sög typ, men karusellerna va roliga! Vi åkte 3 st o efter det mådde jag fan illa. Vet inte varför brukar aldrig må illa efter karuseller för det är typ det bästa jag vet haha. Resten utav dagen bestod av att kolla på 13 snart 30 och leta efter gardiner. Haha madde hatade typ mig efter alla tyg affärer som vi var inne i när vi var i sthlm, och så hitta man några i eskilstuna.. Aja slänger in en bild på hur rummet blev. Nu ska jag forsätta snacka med ida på msn om hur åfesten sög xD



sommarlov

Vaknade utav städningen ute på gården. Dom vill tydligen att alla i huset ska vara med men pappa och jag brukar ''råka'' försova oss varje år. Men hur kan dom börja städa kl 10 på en lördag morgon. Sjukt ju. Idag ska farmor o jag till underbara hem för att kolla på några gardiner sen ska jag till natha och vid 10 dra ida o jag ner till stan. Måste bädda rent i min säng oxå men det går fort. Skriver mer sen puss.


det som är kvar utan lovet

Funderar på att lägga mig i sängen och läsa den nya frida tidningen. Elr ny och ny den är ny för mig helt enkelt  Men det kan var skönt att lägga sig tidigt har somnat vid 1-2 typ varje kväll nu så godnatt.

dagens skämt

Vet du varför brunetter är så stolta över sin hårfärg?
- Den matchar mustachen!


Vad saknar en brunett mest på en fest?
- Inbjudan.

Dikt

Jag minns första gången jag såg dig
första gången jag bar dig
och första gången jag fick dig att le.
Första gången jag höll dig och hörde ditt hjärta slå
och dina andetag som var så himla små.
Dina små händer och tår dina stora ögon
och ditt vackra blonda hår.
Din ljusa röst och dina första ord
när du rullade runt och plötsligt stod upp.
Det bästa som finns är att se dig skratta och le
Jag älskar dig min lilla juvel


Skrev den för ett tag sen


städat

Jag har städat typ hela dagen och det är klart att det ska bli kanon väder när jag måste städa. Fyller år på söndag så jag var typ tvungen. Aja ikväll ska jag äta kräftor och bara ta det lugnt är fan deprimerad så orkar inte dra ner på åfesten o lyssna på alla fulla fjortisgäng. Men imorgon ska ida o jag dit måste åka batman karusellen. haha. Aja här är lite bilder från min tråkiga städ dag..


Före



Efter



Hittade några bilder jag har målat oxå



Orkar inte lägga ut bilder på det andra


sooool :)

Klockan ringde 9 idag och jag är ganska nöjd att jag gick upp då. Idag ska mamma o jag gå ner till stan för vi måste till banken och ikväll blir det åfesten. Nej nu ska jag äta nått sen fixa mig

puss

ett gott skratt förlänger livet

Nu har jag vart en snäll syster o lagt en snigel i brorsans sko

16 and pregnant

Hade inget att göra idag så jag kollade på 16 and pregnant och där var det en 16 åring som skulle adoptera bort sitt barn. Och hon ville träffa barnet typ varannan helg. För det första tycker jag det är sjukt att man kan ge bort sitt barn till någon familj man inte känner. Och för det andra så kan man ju inte tro att man ska få träffa barnet efter det. Men det är klart det är ju många som tycker att abort är som att döda någon. Men om jag skulle adoptera ett barn skulle jag nog inte vilja ha kontakt med barnets biologiska föräldrar.



dagens skämt

Vad kallar man en brunett som står mellan två blondiner?
-Tolk!

Vad svarar en blondin när man säger att hon är med barn?
-är du säker på att det är mitt?

Vilken är den största fördelen med att gifta sig med en blondin?
-Man får parkera i handikapprutan!

Vad är navelns funktion?
-Ett ställe för blondinen att stoppa tuggummit på vägen ner!


Rinman here I come

Jag har bara sett massa nackt delar med att börja gymnasiet men nu kan jag inte se en ända. Det ska bli så himla skönt med nått nytt.

sommarlov

Jag är så otroligt trött på dig och ditt fula spel!

sommarlov

Seg data = dålig uppdatering.

Igår fyllde mamma år så vi åt kräftor o tårta när hon kom hem från jobbet. Vad gjorde jag mer igår? Jo jag var inne i stan typ en timme men sen gjorde jag inte så mycket. Måste börja laddar inför gymnasiet haha..

sommarlov

Skrev inget mer igår för jag o ida var med några hemma hos diza så jag var väll hemma vid 12? Aja idag har jag typ sovit, kollat på tv och åkt moppe till strängnäs och nu har jag nyss badat så ska lägga mig och kolla på film.

be with you

Vaknade för typ en timme sen och nu väntar jag på att pappa ska bli klar så vi kan åka o köpa ett nytt batteri till min mob. Vet inte hur det kan ha gått sönder men som tur har jag en syrra som har elr hade likadan mobil så jag snodde hennes batteri.

Men gud det är typ 16 dagar kvar till skolan börjar snacka om att jag är nervös!! Och om drygt en vecka fyller jag år :)

Nej nu ska jag gå o byta om pusshej.


Bilderna från sthlm <3





Home sweet home

Hemma igen från sthlm vi har haft det skit bra <3  Lägger upp bilderna lite senare eller imorgon.

När jag kom hem fick jag örhängen av pappa för han har ju vart i prag. Ganska stora kristaller o dom va hur fina som helst!!



15 dagar kvar

Godmorgon! Vaknade nyss av att solen tittade in, älskar att vakna utav solen! Sov jätte bra inatt och det var nog för att jag inte har sovit hemma på 2 veckor. Imorse åkte pappa till prag så imorgon drar jag och madde till sthlm i några dagar   Igår var jag och pappa på lager 157 där hittade jag 6 tröjer, en body lotion, örhängen o underkläder. Jag trodde att det bara va massa emo kläder där men det va det verkligen inte :) 

Vid 2 idag ska jag träffa ida sen drar jag hem till natha och sover. Jag hatar att sova hemma själv xD

RSS 2.0