dålig morgon

Har haft en riktigt dålig morgon. Först sov jag typ 5 timmar i natt så var helt död kl 6 sen hittade jag inga kläder att ha på mig så nu har jag kläder över hela rummet. suck.. Och sen när jag skulle hämta moppen ramlade den när jag skulle stänga dörren så jag stod där ute och skrek ett tag innan jag åkte vidare haha.. När vi väll kommer fram till solby börjar det att regna efter en timme. så vi plockade sammanlagt 2 timmar idag. Får se om jag åker tbx dit ikväll eller inte.

Vet inte riktigt vad som händer senare idag. Jag ska iaf ta det lugnt ett tag sen blir det väll att hitta på nått med Madde. Byeee <3


sommarlov

Hann inte blogga mer igår för vi åkte o grillade hos min farmor sen kollade ida o jag på All about Steve. Ganska konstig film måste jag säga men den funka. Tror vi somna lite efter 12, båda var helt döda och det är inte så lätt att hålla humöret uppe när vi ska gå upp kl 6 på morgonen och vi är ju inte särskilt morgonpigga. hahah

Lägger upp lite bilder från igår



Haha jag råka ställa mig på min solglasögon :(


tisdag tror jag det är

Kom nyss hem från en sjukt jobbig dag på jobbet, haha. Solen verkligen brände på en. Det svider jätte mycket på mina armar för att när man plockar jordgubbar kommer man i mot tistlar och några klibbiga växter som gör jätte ont att få på sig. Och nu har jag tagit på body lotion med parfym så det svider ännu mer. Haha smart :(
Vid 12 åkte jag o mötte ida sen åkte vi tillbaka till solby för hon skulle träffa min chef och nu ska hon prov jobba imorgon. Det går nog bra! 
Ska åka till madde snart sen drar vi till sundbyholm och steker och ikväll sover ida här.  





navelpiercing

Min navelpiercing stöter ut så har tagit ut den nu för att jag inte har så mycket skin kvar. Nån som vet om hålen alltid kommer att synas elr om dom växer igen helt? :/
Jag tycker iaf inte att det är så fint att ha det så det spelar inte så stor roll om jag tar bort den elr inte :)


Här hade jag precis vart och tagit hål. Förstår inta varför jag lägger ut den här bilden...


jobbat

Började jobba kl 7 idag så var tvungen att gå upp kvart i 6. Det tar typ 20 min att åka moppe dit. Kom till och med 10 min för tidigt, Haha. Vi hade en beställning på 100 liter som skulle plockas på bara en timme så vi körde hårt direkt på morgonen. Sen gick vi till det andra landet där dom små jordgubbarna växer så vi satt nästan på samma ställe hela tiden för att det var så mycket. Och lagom när vi skulle dra hem hade dom fått en ny beställning på 50 liter till så det var bara att lägga sig i landet och plocka mer men det gick på en timme. När jag kom hem vid ett tog jag en snabb dusch och bytte om sen bar det av till natha för att vara barnvakt och nu är jag hemma. Helt dööd!


sommarlov

Vi åkte aldrig ut med båten igår för att ida skulle på träning. Men vi tog iaf mopparna till sundbyholm. Där låg vi och sola och jag badade 2 gånger men det är fortfarande kallt i vattnet. Vid 3 tiden åkte vi till idas mormor som har en husvagn i sundbyholm, där tog vi en snabb fika sen hämtade vi upp idas kompis på stan och åkte vidare mot vilsta där vi hann bada en gång innan deras träning började. Hängde med in i typ en halv timme innan jag tröttna och åkte hem. När jag kom hem bytte jag om sen tog jag cykeln ner till friskis o tränade en timme och när jag kom hem va maten klar. Toppen dag :)


sommarlov

Ida och jag tar mopparna ut till sundbyholm om ca en halv timme. Sen kommer pappa o fredde ut med båten om någon timme. Hoppas det är skönt i vattnet så vi kan åka bubbla bakom :)


Madde o jag för ett år sen <3


Drömmar

Godmorgon!


Haha vet ni vad jag drömde inatt? Jag drömde tyo att jag va inne i en affär som blev rånad av några 16åriga killar och att jag blev skjuten i huvet o handen men ändå klarade mig. Jag kunde till och med ringa 112 själv, men ambulansen kom aldrig haha. :( Det är helt sjukt vad man kan drömma.



sommarlov

Sitter hemma hos natha med natha o paulina. Ikväll är det film kväll som gäller och imorgon tror jag vi ska ut med båten. Skriver mer sen pusshej

Midsommar

Jag fick sluta kl 9 idag :) Jätte skönt att sluta innan solen kom fram. fick med mig 2 lite jordgubbar hem oxå :) Snart ska jag börja fixa mig. Jag sitter här med blött hår och jag ska åka om drygt en timme så nu blir det snabba puckar som gäller xD

Ni får ha en trevlig midsommar :)


jobbjobbjobb

Första dagen på jobbet och jag är redan död. Har suttit på alla fyra och plockat jordgubbar i 6 timmar och nu är jag skit röd på ryggen. Det är iaf tur att det är flera som plockar så man har några att snacka med. Aja jag slutade kl 2 idag men på vägen hem körde jag lite fel så var hemma kvart i 3 haha. (det tar egentligen en kvart) När jag kom hem tog jag en snabb dusch och sen cyklade jag ner till stan. Och ikväll blire att sova tidigt ska upp halv sex imorgon. Jag börjar halv 7 och slutar när jag vill så tänkte sluta runt 11. Sen blir det att fixa sig och åka till borsökna. vid 5 hämtar jag madde hos hennes mormor och morfar och sen drar vi in till stan.

En bild på min snygga bränna.


börja jobba

Imorgon börjar jag äntligen jobba. Pengarna rinner bara iväg på sommaren har jag märkt. Ni som inte visste det så ska jag jobba på ett jordgubbsland i kanske 3 veckor. Börjar kl 8 på morgonen så nu måste jag börja lägga mig tidigt. Nej nu ringer det på dörren skriver mer sen elr imorgon. pusshej




tandläkaren

Hängde ju med Natha till tandläkaren idag. Först började dom borra i tanden men när dom hade borrat ett tag sa dom att dom inte kunde rädda den så hon fick dra ut den istället.Det såg ju inte så mysigt ut kan jag ju säga. Och hon som har tandläkarskräck oxå. Aja efter tandläkaren skulle hon iaf till sin läkare så jag satt och väntade på henne i solen. Nu börjar jag få en rätt så fin rand och den kommer nog bli snyggare när jag ska sitta ute i solen och plocka jordgubbar hela nästa vecka. Men jag måste sluta använda smink om jag vill få färg i ansiktet haha.

sommarlov

Har varit hemma typ en timme nu. Det var så kallt i vattnet så vi satt och solade ist :) Imorgon ska jag hänga med natha till tandläkaren haha hon vågar inte gå dit själv så vad gör man inte för sin syrra. Nej nu ska jag kolla på tv sen hoppa in i duschen.




sommarlov

Idag vaknade jag 10 av att Peter ringde och sa att jag ska jobba på torsdag och  fredag. Så får nog planera om midsommar lite men det är på morgonen/förmiddagen jag ska jobba. så det spelar inte så stor roll :) Vid 12 iaf cyklade jag hem till ida för att hämta hennes moppehjälm och sen tog jag moppen ner till tågstation och hämtade upp henne. Om typ en halv timme bär det av till vilsta med ida och tove så ska slänga på mig min bikini nu hej då.


sommarlov

Idag var jag som sagt på stan med madde. Fick med mig en klänning hem som jag ska ha på midsommar :) Vet inte än vad som händer på midsommar men tror jag ska hänga med pappa till nån av hans kompisar o sen träffa madde på kvällen. Blir nog bra!



Kanske inte så sommrig men den får duga


stan

Hade ställt kl på 11 idag så jag inte skulle sova bort hela dagen. Idag blir det iaf stan med madde. Ska nog köpa en tröja tror jag. Och efter stan kanske vi dra o badar om det fortfarande är fint väder :) får se om jag drar till mamma nån gång den här veckan isf blir det nog att bara vara där nån dag aja skriver mer sen pusshej!


Madde o ja för ett år sen


grattis

Kom nyss hem från stan har bara tvättat bort gårdagens smink och städat lite. Igår var jag hos Paulina som fyllde 18, grattis! Sen sov jag hos Natha och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Funderar på att lägga in bilderna från skolavslutningen på datan lite sent kanske men har glömt att göra det.

Niornas middag igår då

Ida och jag gjorde oss iordning hemma hos henne sen kom william dit och då gick vi till skolan. Dom hade dukat upp med blommor och ljus på borden jätte fint blev det. Det var 3 rätter. Först var det nån macka med någon smet på sen kycklingfile och sen chokladmousse. Efter att vi hade ätit var det några tävlingar och jag var med i sms tävlingen. Haha jag vann en film så ska inte klaga. Lärarna (haha elr vissemännen som rektorn säger) hade skrivit en låt till oss oxå. Kanske lägger upp den sen om jag orkar. Men här kommer iaf lite bilder.





snart looooov

Idag gick jag upp lite över 9 så det blev att skynda sig ner till stadsparken o vara där i en timme sen bar det av till Akropolis med klassen o 9B. Efter det tog jag bussen hem för att ta moppen till natha. Och efter det har jag inte gjort så mke förutom att ställt in moppen i vårat nya garage.
Imorgon börjar jag 10 och då ska vi bara städa o skit sen kl 6 ska man tbx till skolan för att ha niornas middag. Ska bli kul :)
pusspåer

finns bara en som du <3

Sista veckan nu då. Helt sjukt att klassen ska splittras elr vad man ska säga :/ Kan lova er att jag kommer börja gråta på avslutningen. 
Imorron blir det iaf att äta ute me klassen o 9b sen har jag lovat natha att vara barnvakt. Skriver nog mer imorron ;)  puuuuussss

Fredagsmys med natha

Nu sitter jag hemma hos natha blir väll att kolla på nån film här elr nått sånt. Sen tar jag moppen hem xD Imorrn sover ida hos mig oxå.







Stan

Idag blir det stan med Ida, måste köpa smink och rengöringsmedel. Allt smink tar ju fan slut sammtidigt -.-
Aja igår hämtade jag iaf ut ett packet från HM. Hade besällt en bh, shorts och två tröjor. Pappa fixade ett gymkort till mig igår oxå så nu kan jag träna ända till december :)  Good!!


Börja blogg igen?

Sitter i skolan med Ida. Torsdagar är så himla sega. Men det är bara 2 riktiga skol dagar kvar :) Slutar nästa Torsdag!! Men hela den veckan blire bara andra saker. Men nu ska jag kolla vad dom gör på baksidan. haha klassen har tydligen slänkt ut massa papper på skol gården..

RSS 2.0