regn

Nu vill jag att det ska sluta regna så jag kan åka till eskilstuna...

Jobbiga brorsor

Blir galen på min sju åriga lillebror..
Nyss när vi va ute så gick vi förbi en kille o då frågar Anton (brorsan) kille: Va det henne du va kär i?  O massa -.- och där går jag i en slarvig toffs, oplockade ögonbryn och osminkad.  Och för några timmar sen skulle jag skjutsa han till stan för att vi skulle hyra film då tar han sönder handtaget på moppen. Asså saken dom som man skjutsar håller i sig i. Så ja kortfattat är inte han min favorit person

Strängnäs

Gick upp 11 idag o åt frukost sen la jag mig i soffan o vakna typ nyss. Vet inte vad jag ska göra idag. Finns inget att göra här buhuu. Tråkigt inlägg men kände att jag var tvungen att skriva nått :)

Byee

sommarlov

Gud vad jag är trött och förkyld. Men det är väll lika bra att gå upp så man inte sover bort hela dan. Ska åka moppe till strängnäs idag och blir nog kvar där hela veckan. Datorn där är sjukt seg så det kommer inte bli sån bra uppdatering.

sommarlov

Hej på er!

Skrev inget mer igår för det kom upp lite saker som jag inte vill ta upp i bloggen. På dan var iaf madde o jag på stan sen färgade jag hennes hår. Hoppas du blev nöjd ;) Och idag har jag bara tagit det lugnt och vart hos min farfar. Och nu sitter jag här med en grön ansiktsmask så jag ser ut som shrek haha nej nu ska jag tvätta bort den sen ska jag lägga mig i sängen o kolla på film pusshej.


All the lovers

Gud vilket tråkigt väder det är!! Jag som skulle ut med båten idag men vi får hoppas på bättre väder imorgon så man kan åka ut på skön då! Idag blir det stan elr slappdag med madde. Ska torka håret nu TTYL



Love the way you lie

Asså ibland kan folk verkligen förvåna en. Det är helt sjukt vad man kan få se på bara facebook.

sommarlov

Har vart me eve idag. Hade inte träffat henne på typ en månad så det va roligt. Men gud vilket fint väder det har vart vi låg o sola i borsökna typ i 5 timmar :) Härligt! Nu ska jag ner o äta me pappa, fredde o hans nya tjej pusshej



sommarlov?

Jag är barnvakt till min brorsa så har inte så mke tid till att blogga. Fan han tar upp all min tid men han ska hem imorgon! Nej nu ska vi kolla på alice i underlandet pusshej <3


varmt

Förstår inte hur folk kan sova i den här värmen. Jag somnade halv 7 imorse och var tvungen att gå upp kl 10 för jag skulle gå ut me min farmors hund. Fick en hundring för det så det var det värt! Har inte så mke mer att skriva men ni får ha en bra dag :)



Wilma <3


Bilder från idag




Gud vad gulligt hon sitter!




sommarlov

Var ute med min systers dotter idag. Hon är ju bara för söt! Tyckte så synd om henne för hennes mamma har brutit benet så hon kan inte gå ut med henne så då är det klart att moster tar ut henne! Sen drog jag hem till min farmor o gick ut me hennes hund o efter det var jag hos ida en stund. Nu väntar jag på att sex and the city ska börja

Slänger upp en bild från i fredags när jag ändå är på gång.







Michelle tipsar

Visste ni att man kan ha vaselin på ögonfransarna så dom inte ramlar av? Det fungerar som en inpackning för ögonfransarna. Lägg vaselin på ögonfransarna innan du går och lägger dig för att få de återfuktade så ramlar dom inte av lika lätt!


                                                    

sommarloooov

Godmorgon sunshine!

Vad ska man hitta på idag då? Dra kanske me ida till vilsta elr nått ikväll. Skulle behöva städa men kul att göra det när det är 40 grader ute? Nej jag hittar nog på nått :)

Längtar till kryssningen v.30!

dagens skämt

Alla barnen parkerade sina cyklar förutom Kjell, han var cykelställ.

Alla barnen kokade köttsoppa förutom Jens, för han var ingrediens.

Alla barnen hade kul i poolen, förutom Lotten, hon låg kvar på botten.

vädret <3

Det är fortfarande lika varmt? Borde ha dragit och badat idag ju :(

Har vart och snackat med min chef nu och ordnat med lönen o grejer sen har jag vart med ida på stan. Fick med mig ett par shorts och en bikini underdel hem. O efter det var jag barnvakt i typ 2 timmar.


sommarlov

Godmorgon!

Vaknade för en kvart sen o nu ska jag hoppa in i duschen. Det var 29 grader här hemma inatt höll verkligen på att dö! Nej nu väntar en kalldusch skriver mer sen  



sommarloooov

Oj har inte skrivit sen i fredags.. Men igår iaf vaknade jag av att natha ringde och sa att hon var på akuten för hon har tydligen brutit benet o det är ju skit bra med tanken på att hon har ett barn som är 2 år. Så nu blir det att hjälpa henne så ofta jag kan. Sen jobbade jag typ 4 timmar och på kvällen drog jag o ida till vilsta sen träffade vi daniel o markus.
Och idag gick vi upp kl 6 för båda började 7. Det här var tydligen våran sista dag. Men jag ska dit imorgon oxå och kolla igenom mina timmar o grejer. Sen drog vi iaf ut med båten (bilder kommer sen när ida har skickat) Och efter det drog jag hem till syrran o hjälpte henne lite grann. Haha konstigt att jag inte har haft tid att blogga?

Ska fan gå o lägga mig snart!



sommarlov

Fredag fredag fredag

Jag luktar fortfarande jordgubbar fast att jag har duschat. Aja det luktar ju gott så det gör inte så mke! Jag jobbade 6 timmar idag och det var ganska lagom. Ida och jag var så där lagom sega idag kan bero på att jag typ inte har sovit nånting den här veckan. Ikväll blir det en vegas kväll hos paulina.

dagens skämt

Alla barnen lekte kannibaler utom Arne,
-För han blev chiliconcarne!

sommarlov

Dålig jag är på att blogga xD Men kom hem typ vid ett igår o då orkade jag inte sätta på datan. Men igår gick ju ida o jag ner på stan o fika. Sen orkade vi inte dra hem så vi träffade idas kompis marcus och hans kompisar. Sen vid 12 drog ida och jag hem till henne sen skjutsade hon hem mig. Och idag har jag jobbat och vart i vilsta. Men hade ingen större lust att bada så vi satt bara på bryggan. Imorgon börjar jag 8 sen blir det nog att träffa kusinerna och Natha. Ska tydligen till tandläkaren halv 1 imorgon oxå men får se om jag hinner dit. Aja byeee


sommarlov

Har vart i parken badet idag med Natha o Wilma. Det har varit så sjukt varmt idag så man vet inte vart man ska ta vägen. Det är typ 25 grader nu och kl är lixom halv 9 :) Nej nu ska jag fixa mig lite snabbt sen ska jag ta en fika på stan med ida!

Sommarlov

Somnade vid 3 igår och vaknade för en timme sen. Måste gå ner och hämta tvätten nu innan grannarna börjar klaga. Sen får vi se om jag drar till parken badet eller om min chef ringer. Han sa igår att jag ska jobba några timmar men han visste inte när. Så vi får se hur det blir med den saken. Nej nu ska jag slänga på mig några byxor och hasa mig ner till tvättstugan. Får väll hoppas att ingen ser mig för mitt hår står åt alla holl. Hahaha!


OP till hösten

Juste jag fick två brev idag, det ena var från swedbank men det gav jag till pappa för det orkade jag inte läsa men det andra var från eskilstuna kommunen och där stod det att jag hade kommit in på alla mina val förutom it media där jag blev reserv. Så nu blir det omvådnadsprogrammet till höst  Fan vad skönt att jag inte behöver oroa mig för det längre!!

Tråkigt väder

Jag som trodde att jag bara skulle vara hemma och ha ont i huvet idag men så blev det inte. Först ringde Natha vid 12 o frågade om jag kunde vara barnvakt i en timme och några min efter det ringde Peter o frågade om jag kunde åka dit o jobba innan jag skulle vara barnvakt så jag hade fullt upp på dan. Skönt att man har fått nått gjort idag iaf!
Kollade på världens äckligaste skräckfilm med Natha idag btw. Shit kommer inte kunna sova ikväll...
Den handlade typ om en tjej som somnade på en tunnelbanestation (stavas?) och vaknade upp några timmar senare inlåst på station. Sen var det typ en äcklig kille som dödade alla där. Nej nu ska jag sluta tänka på den haha.
Vet inte riktigt när jag ska jobba imorgon men det återstår att se pusshej

datan lagad

Min data har varit helt cp så Fredde var här o fixade den igår och det är därför jag inte har kunnat bloggat. Men nu är den lagad. Men allt på datorn är borta   Tur att jag har kvar alla bilder på bloggen iaf!

Igår jobbade jag i typ 4 timmar sen var jag i parken badet me paulina, natha och wilma och idag har jag vart på fridas och klippt mig. Men dom tog bara topparna så jag har längden kvar



sommarlov

Har varit i strängnäs hela helgen och datorn där är sjukt seeeg och jag har inte haft något tålamod í den här värmen så ist för att sitta och häcka framför datorn har jag vart och badat o solat hela helgen. Skönt!! 
Åå vad varmt det är vill åka o bada men alla värkar ha annat för sig :(
Skriver mer sen


sommarlov

Börjar jobba kl 3 idag skulle egentligen börja kl 4 men då kommer jag typ sluta kl 11 och det orkar jag inte xD Vet inte vad jag ska göra innan tror bara jag ska ta det lugnt. Skulle ha åkt till borsökna o badat med madde idag men det är inte så fint väder så vi skippade det. Sen skulle jag åka till mamma ikväll men åker dit imorgon ist :)


                              


sommarlov

Hade fullt upp igår så hann inte skriva mer. När jag kom hem från jobbet fick jag nått ryck o började städa lite i mitt rum, Tog typ 2 timmar och efter det åkte jag till natha en snabbis. Vid 5 drog jag hem till madde och sen gick vi ner och åt på papas tapas Gott. Sen gick vi hem till madde och kollade på film. Kommer inte ihåg vad den heter men det är den där Run Forest run. Sen var jag hemma lite innan 12 och då orkade jag inte sätta på datan.

Lite bilder från idag
 



Min syrras barn <3






RSS 2.0