Nyår

Det här blir nog sista inlägget år 2009. Det ska bli skönt med ett nytt år men sammtidigt blir det nog ingen skillnad. Jag har hunnit med mycket det här året jag har fått nya kompisar men jag har även tappat en hel del. Men man märker vilka som är riktiga vänner och vilka som är falska. Och dem jag har nu skulle jag inte vilja tappa för allt i världen. Så jag hoppas att 2010 blir ett toppen år   

Själv slutar jag 2009 med ida men innan 12 slaget blir det middag hemma hos pappas kompis.

Hoppas ni får ett bra slut på 2009 puss

gårdagen

Godmorgon har nyss vaknat. Sov skit bra inatt och det beror på att ida och jag gick på stan i 7 timmar igår xD Aja iaf så köpte jag en klänning, en kjol, strummpbyxor, en skin jacka, smink, underkläder, en navel piercing och en ansiktsmask. Tror det var allt. På vägen hem körde vårat tåg på en älg. Så vi fick vänta en halv timme innan vi kunde åka vidare. Sen på kvällen slingade jag idas hår. Men jag får nog göra lite mer slinger nån dag i veckan. Och idag blir det sola och vid 2 tiden ska jag träna med madde. Det behövs efter all julmat kan jag säga. haha, Och ikväll bär det av till mamma. Kommer hem på torsdag tror jag.

Ja och ni ser ju hur min design ser ut. Vet inte vad det är för fel på min blogg allt blir snett -.-
Men det får tydligen se ut så här ett tag...

Sthlm

Godmorgon jag kom presis ut ur duschen och nu ska jag börja fixa mig. Ska som sagt till sthlm idag och kommer hem imorgon ikväll. Nej nu måste jag ta på mig kläder.
kisses

lördag kväll

Nu är jag hemma från bion. Jag var och såg götakanal 3 den var ganska bra men trodde faktist att den skulle vara bättre. Haha och den vart inte bättre av att en 5årig kille skulle gå ut och in hela tiden. Vi fick resa oss upp 6 ggr (jag räknade) en gång sa han att han skulle på toan men då kom han ut med största storleken på popcornen och sen skulle han på toan igen men han kom in med godis, Sen skulle han på toan flera ggr till och kom in med mer godis och dricker men hans mamma vägde över 100 kg så hon åt upp allt, klart att killen ville köpa mer då.
Anyway så var jag på tunapark med ida innan där köpte jag 3 tröjer för bara 330 kr. Skit billigt  Älskar rean!

Grattis ida <3

Måste börja med at säga att min uppdatering  har vart sämst men nu blir det ändring på det.
Min jul har vart jätte bra! Jag fick en ny mobil, kläder, pengar, morgonrock, toffler, plattång med locktång, smink, en ring, godis, trisslotter, biobiljetter, en film, parfym och lite annat smått, är jätte nöjd   Men mobilen var helt klart BÄST!
Imorgon ska jag till sthlm, Vi ska äta middag hos farmor så då får jag julklappar av henne och av min farbror. Sen tar Ida tåget upp på måndag så ska vi gå på stan   Sen på kvällen tar vi tåget hem.
Och idag tror jag att pappa och jag åker till tuna park sen vid 3 ska jag hem till födelsedagsbarnet och ikväll ska jag på bio med mamma o gänget
Men nu ska jag försöka lära mig hur man lägger in filmer på min mobil kisses


noll dagar kvar

GOD JUL

Hoppas ni får en toppen dag <3

Tisdag

Hej på er
Dålig uppdatering jag vet, Det ända jag har gjort idag är att slöat framför tvn. Vad ska man göra hos mamma när brorsan inte är här? Han sover hos våran kusin. Och han är jätte nöjd över att han får komma dit för han träffar inte hennes så ofta. Men nu är det väldigt tommt här, Haha.
Nu är det bara 2 dagar kvar till julafton. Känner mig som en 8åring när jag säger att jag längtar. Men jag älskar julen  (a)
Nu ska jag spela lite wii tills mamma kommer hem sen ska vi kan åka o sola. 
pussar 

4 dagar kvar

Godmorgon. Idag är det måndag och mamma kommer och hämtar mig kl ett så det blir ingen träning idag. Kommer hem den 25 igen. Jag kommer nog inte sitta vid datan så mke hos mamma men nått inlägg blire väll.

Kisses <3

Godmorgon

Vaknade för 10 min sen. Vet inte varför jag gick upp så tidigt med tanken på att jag somnade kl 3 inatt. Jag låg o kollade på oc i 3 timmar. Älskar den serien.    
Idag blir det nog bio för det vart ju inget igår. Har ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen. Men jag kommer nog på nått.

Idag är det lite varmare ute 3 - fast det snöar. Men jag klagar inte! :) 

 



dagens skämt

Tre tjejer stod inför sankte Pers Pärleport, en brunett, en rödtott och en blondin. Sankte Per var på bushumör och gjorde en tävling om vem av tjejerna som fick komma in i Himmelriket.
- Jag ska berätta 1000 roliga historier för er, och den som klarar sig längst utan att skratta får komma in, sa han.
Efter 325 skämt började brunetten skratta. Efter 783 skämt började rödtotten skratta. Och efter 999 skämt började blondinen skratta.
- Oj! Så länge du kunde hålla dig! sa Sankte Per.
- Hahaha! Ja, jag fattade precis det första skämtet, skrattade blondinen och fick komma in!



          


hemma

Nu har jag kommit hem från vilsta. älskar Idas o mina planer <3 Vi åkte 2 på ett litet tefat från lite mer än mitten av backen det slutade med att vi höll på att åka in i 5 killar. Och grejen var att det bara var dem som man kunde åka in i där, vilket vi nästan gjorde  Haha lyckat! :)

Nu sitter jag och dricker min efterlängtade julmöst och fundera på vilken film jag ska kolla på.



Vilsta?

Har nyss kommit hem från farfar :) Det blev ingen bio ikväll så ida o jag planerar våran lördag kväll nu på msn. Det lutar mot att vi ska åka pulka i vilsta. Fråga mig inte hur vi kom fram till det   Men nu ska jag ner o kolla om jag har någon pulka i källaren.

kisses <3

Godmorgon

Nu är det bara 6 dagar kvar till julafton   
Idag ska jag nog till tuna park igen sen blire kanske bio ikväll. Fick ju biokort igår.
Det är 10 minus ute brrrr kallt, Orkar inte fixa mig så mke idag, Kör nog på nån mjukisdress o mösa (:

vad ska ni göra idag?

<3

Nu har jag vart hos yster. Tack för julklapparna


LOOOOV

Nu har Idaa gått hem. Vi bakade pepparkaker förut, men ja vi brände 3 plåtar så det vart inte så lyckat. men men ;) Nu gör jag inte så mke väntar på att pappa ska komma hem så vi kan åka till tuna park sen skjutsar han nog mig till natha. Vi ska byta julklappar hihi spännande.

Juste jag fick ju mina betyg idag. Dem var faktist bättre än jag trodde trots att jag hade sänkt 10 poänge. Men jag har ju trotsallt en termin kvar.

kisses


LOOOOV

Nu har jullovet börjat :) bilder o filmer från julavslutningen kommer.  Nu ska jag spela wii med ida, hon sitter o skriker så borde kolla så hon inte tar sönder något.

Det har vart lite dåligt med dagens skämt men det kommer! :)

hej så länge <3


älskar dig bästavän


lov imorgon

Kom nyss hem från skolan. Skönt att sluta så tidigt! Vi städade o kollade på 2erna när dom hade julspel, dem var jätte söta. Får se om jag hittar på nått idag, ska iaf sola sen. Det är sjukt skönt att lägga sig i ett varmt solarium när det är så kallt ute och ikväll kommer Bisse. Hon tog massa bilder på mig och Ida igår som jag ska få. Hon tar jätte fina bilder och dem hittar ni på hennes blogg: http://ricobella.blogg.se/ 



Juste jag har inte lagt in någon bild på min nya hårfärg. Men såhär blev det, ska färg det blondare snart.



våran kärlek till snön




bilder från när ida o jag gick från franskan


Bilder från idag.



  
äntligen snö :) 
 


vad gjorde jag i helgen?

En bild från i Fredags. Tack för en bra kväll tjejer!






På lördan var det släcktträff nere på bowlingen. Och det var oxå kul :) Sen åkte jag med mamma hem kollade på film med brorsan sen somna jag typ direkt.

Och igår/söndag red jag för det var jätte länge sen. Sen åkte jag och mamma och sola och vid 8 tiden kom pappa o hämta mig. Fick för mig att jag skulle färga håret igår oxå så nu är jag blond orange i huvet. Men om ca 3 veckor ska jag färga det blondare. Måste låte det vila för jag blekte det 2 ggr igår.


fredag

Sitter här med madde hos mig, Ida gick nyss till tove men ska träffa dem snart :P så nu måste jag fixa klart här
skriver imorrn <3

.

Ibland måste man förlora någon för att inse hur mycket den betyder för en

Astma

Tog inte min astma medicin idag vilket inte var så smart för vi hade stafet på gympan så kunde nästan inte andas för att vi sprang så mke så gick hem o tog den och nu är allt bättre! skönt trodde jag skulle få astma anfall eller något. Har aldrig fått det så det skulle nog vara lite läskigt :O
Haha ni måste tro att jag är jätte otränade nu, men ni får tro det då :)


dagens skämt

Vad gör man om man är ute och kör i en öppen jeep
på savannen i Afrika och plötsligt blir jagad av ett stort, vildsint, hungrigt lejon?
- Man blinkar åt vänster men svänger åt höger!





Torsdag

Jobbig dag har pluggat typ 2 timmar så nu är jag skit trött skulle kunna gå o lägga mig nu, men då missar jag mammas pojkar, måste ju se sista avsnittet!

Anyway så ska Adde tydligen sluta i vårna klass (han är typ en personlig assistent till en kille som gick i min klass) men nu har han tydligen flyttat så då kan inte Adde vara kvar. Det sugeeer för han har typ vart en assistent för hela klassen elr vad man ska säga.

Har nyss vart o bytt mina skor förästen till ett par 37or det gjorde den här torsdagen lite bättre iaf!


dagens skämt

- Vad sade salladssåsen när du öppnade kylskåpet?


- Please close the door, I'm dressing!






Pluggdags

Kollade nyss igenom min garderob, och i den garderoben jag har klänningar o tunikor var helt full.. Haha jag har aldrig vart ett särsklit stort fan av klänningar men nu ah..


tunikorna är inte med på bilden

 


IG

Har nyss pratatat med syrran i tel, Haha vi kom fram till att vi värkligen suger på engelska ;o så ni kanske fattar att eng provet inte gick särskilt bra. Det var tydligen gloser som jag inte hade pluggat på och en hörövning som man bara fick lyssna på en gång och den häll på i 5 min. 
Aja ska kolla på Glee nu sen blire o plugga lite franska. Mycke pluggande hit o dit jag vet :P


:)

Har pluggat lite nu så önska mig lycka till på provet, det kan jag behöva.
 Nu ska jag sätta mig o kolla på tv

puss på er

 


Ingen fantasi för att hitta på nån rubrik

Hej på er har nyss kommit hem från skolan. Hade fysik prov idag men jag fick G så det var skönt men jag är inte säker på att jag kommer få det på eng provet som är IMORGON ;o Sen har jag Franska prov på fredag som oxå kommer suga. Men sen är alla prov avklarade. Skönt!

Btw skicka spotify lister :)

sthlm

Godmorgon, förvånade över att jag är uppe nu på en lördag? Det är jag iaf.
Nu bär det av till Sthlm, så kommer inte skriva så mke om jag inte lånar en data där.
pusshej


därför kollar jag på idol


Så sjukt söt kille! Han måste fan vinna <3




fredags mys

Och så var man hemma igen. Dagen gick sjukt fort. På matten gjorde vi en egen lavalampa med vatten, karamellfärg ,olja och brustabletter ganska häftigt. Sen på svenska satt vi bara vid datan och på gympan gjorde vi några 2 och 2 övningar :) Funderar på att gå och sola idag och sen hyra en film. Måste upp kl 9 imorgon så kan inte göra så mycke annat.


bästa låten just nu!





Fredag

Blev ingen franska idag så nu sitter jag här o lyssnar på musik. Ikväll blire o kolla på idol o imorrn ska jag till sthlm vi har nån släckt middag elr vad man ska kalla det för :P nu ska jag sminka mig (k)


hemma igen

 
Kom nyss hem från tuna park. köpte kläder o skor :)
Och Nu ska jag kolla på mammas pojkar



 

i skolan

Har presis skrivit klart novelen i svenskan vi slutar om 15 min. Då tar ida o jag bussen ner till stan, ska kolla på skor.
Aja har nyss fått veta att idas o min favorit lärare ska sluta ;o Jälvigt irriterande! Så nu ska vi tydligen ha rektorn i svenska!?


 


29 dagar kvar till nyår

Åker till tuna park imorgon ist, då skulle jag ändå köpa nyårs skor så kan lika bra köpa kläder imogon oxå x) 
Ikväll blire först plugga och ta en varm dusch sen kolla på nån film puss på er <3


prov IMORGON ;o

Slutade kl 12 idag skit skönt! efter det så cykla jag hem till Natha o vid 2 hämta vi Wilma på dagis sen bar det av till stan hittde jätte fina klänningar som jag o pappa ska åka o köpa ikväll om dom finns på tuna park. Aja sen när jag kom hem satte jag mig o plugga i 2 timmar..



you don't know what you got till you missing it a lot

Kan det inte bli julafton snart? Vill ha en ny mobil och pengar till när jag o ida åker till sthlm. Är så trött på skolan just nu, men vem är inte det? Men det är ju lov om typ 2 veckor :) 




1a december

Kom hem för typ en timme sen, har fixat lite med datan o bloggen. Så nu snöar det här ;)
I skolan hände inget spec hade tal prov i engelska så nu har jag bara skriv delen kvar o den måste jag bli godkänd på om jag ska bli godkänd i slutbetyget. Aja vad hände mer idag? jo vi har tydligen en julkalender i fysiken haha varje dag får vi se en labration kul va? -.- får se vad som händer idag. Tror jag bara ska plugga.



Ida visar sin barndans men hon ramlar xD





RSS 2.0